söndag 22 mars 2009

Helgen




Helgen har varit under kontroll tycker jag. I Fredags skulle vi ju till medborgarkontoret och skriva faderskaps papper. När vi väl kommer dit är hon sjuk och dom har glömt ringa. Lite störigt. Istället åkte vi och hälsa på ett par kompisar som vi inte träffat på länge. Dom blev överaskade att vi kom och jätte glada. De blev middag och barnen lekte. Maya stannade kvar sen när vi åkte hem.
Vi fick även låna lite bebis saker, bla babysitter, bärsele och ett babygym som jag köpte till deras barn. Sparar lite pengar på att låna av varandra. Lördagen hämta vi Maya inne i Malmö. De hade gått bra att sova över. Sen åkte vi hem till Andreas föräldrar för att fika lite.
Kvällen spendera vi hemma hos min pappa som bjöd oss på middag. Zacharias fick presenter bla en bok "mitt första år"(kul har inte köpt någon sådan själv) och två fina tröjor. Maya fick fotoram. Idag jobbar Andreas hela dagen, får passa på att tvätta och plocka lite. Blir nog en liten eftermiddags promenad senare. Men dagen kommer bli i ett lungt tempo är trötter. Men de har varit en lyckad helg.

1 kommentar: